Matthijs Oosterhof

Matthijs Oosterhof groeit oorspronkelijk op in Emmen; een plaats waar veel muzikanten en muziekliefhebbers wonen, die vervolgens voor de studie naar Groningen verhuizen. Hij komt in 1988 als drummer bij Immortalized, een band die een jaar eerder mede is opgericht door Wokkel. Beiden blijven er tot het einde in 2000 bij.

Oosterhof vormt vervolgens de band Prey, die muzikaal kan worden gezien als een voortzetting van Immortalized. In deze band is hij tot 2008 actief, waarna de band wordt opgeheven.

In 1998 wordt hij tevens gevraagd te komen drummen bij Winter of Sin, een dan net opgerichte melodieuze black metal band uit Groningen. Na een jaar gaat de band op zoek naar een nieuwe zanger en komt diezelfde Wokkel weer om de hoek kijken. Oosterhof vertrekt rond 2002 bij Winter of Sin om zich volledig op Prey te kunnen richten.

Na het einde van Prey in 2008 is Matthijs Oosterhof een tijdje niet actief in bands, totdat het in 2012 weer begint te kriebelen en hij met gitarist Klaas van der Meulen 1 Hour Remaining begint. Bas Vos vult de bezetting aan op gitaar.

Eind 2012 begint hij ook bij Model Depose als drummer.