Hubert van der Jeugd

Met behulp van tafels, stoelen, breinaalden, zelfgebouwde drumstellen en uiteindelijk een geplunderde zilvervlootrekening kan de drumcarrière van Hubert een aanvang nemen. Hard kan altijd harder en het drumstel kan altijd groter! Met meerdere hardrock kompanen word op die manier vanaf de jaren 80 eerst het Noorden en later de rest van Nederland geteisterd.

In de jaren 90 gaat Hubert met Anastasia, later Stacey naar binnen- en buitenland. Ook komt hij in aanraking met de blues via buurman Joost Karseboom. Een muzikale samenwerking ligt in het verschiet en resulteert in 2006 tot het ontstaan van The 4Horsemen.

Verschillende trommelmerken maken deel uit van Hubert's verzameling maar favoriet is de Yamaha Oak custom in combinatie met Zildjian K bekkens.

Tot slot: De band Stacey bouwt een eigen studio waarbij de aandacht gericht is op creativiteit en kwaliteit. Dit onder leiding van het producers duo van Motherlode Recordings, die ook verantwoordelijk zijn voor de productie van de cd Stepping Out van the 4Horsemen.

Bron: website The 4Horsemen