Posij

Vanaf zijn vijftiende is Frank Post met muziek bezig. Zijn vriend Boris, die zelf ook muziek maakt, leert hem de fijne kneepjes van het vak. Post volgt bovendien een opleiding Sounddesign aan de School voor de Kunsten in Groningen. Hij verliest al snel de motivatie, maar rondt de studie toch af. Post interesseert zich vooral in het maken van electro muziek, maar houdt zich in de loop van de tijd steeds meer met dubstep bezig. Ook zijn er drum 'n' bass invloeden in zijn muziek te horen. Met zijn baan als afwasser bij een café verdient hij geld om apparatuur te kopen.

Zijn eerste optreden als dj heeft Posij in De Oosterpoort. Zijn artiestennaam is dezelfde als die hij tijdens het gamen gebruikt en tevens afgeleid van Poseidon, een god die in de Griekse mythologie een belangrijke rol speelt. In 2010 draait hij in Simplon als een bandlid van NoisiaMartijn van Sonderen, hem opmerkt. Hij vraagt Posij muziek te sturen en tot zijn verbazing belt Van Sonderen hem op met de vraag of hij interesse heeft muziek uit te brengen op Noisia's platenlabel Division Recordings.

Zijn eerste werk bestaat uit een remix van muziek van Noisia op het mau5trap label. Het is de bedoeling dat er een album uitkomt dat tevens dient als afstudeerproject van Post, maar uiteindelijk studeert hij ergens anders op af en laat het album nog even op zich wachten. In juni 2012 brengt Posij wel de EP Empty Lungs uit op het Division Recordings label. Deze is gratis te downloaden. In maart 2013 komt zijn tweede EP 28 Hz uit op hetzelfde label. Ook maakt hij mixen voor artiesten zoals Two Fingers, Neosignal en The Upbeats en een jaarmix 2013 voor 3voor12.

Posij treedt op door heel Europa. Zo staat hij in België, Engeland, Frankrijk en Tsjechië.  Op eigen bodem geeft hij optredens op onder meer Lowlands (2012), 5 Days Off (2014) en Eurosonic Noorderslag (2013 en 2014).